‘Oef,’ zuchtte ik, terwijl ik op de bank neerplofte. ‘Toch wel vermoeiend, zo’n middagje squashen.’ ‘Mijn idee,’ lachte Jade, die naast me kwam zitten. Jade was niet alleen mijn collega, maar ook een goede vriendin. Na het werk waren we meteen naar de squashbaan gegaan, Stiekem had het mij wel opgewonden om haar in een kort broekje en strak topje te zien, maar ik durfde dat haar niet te vertellen. Ze had al wel een vriend. Nog steeds een beetje geil bij die gedachte keek ik hoe ze opstond en haar jas ophing. Haar lange, bruine haren dansten op haar rug. Toen ze zich omdraaide wendde ik mijn hoofd af. Ze hoefde niet te zien dat ik naar haar zat te gluren. Ik hoorde haar zachtjes grinniken, maar durfde niet te vragen waarom. Om mezelf een houding te geven stond ik op en hing ook mijn jas op de kapstok. Toen ik weer zat keek Jade me glimlachend aan. ‘Even naar het toilet,’ verontschuldigde ze zich. Ik knikte en keek haar in haar mooie bruine ogen. Ze draaide zich om en haar haren zwaaiden mee. Stiekempjes keek ik naar haar borsten, die bij het lopen zachtjes op en neer dansten. Ik weet niet hoe het kwam, maar toen ik de deur dicht hoorde gaan sloop ik naar de WC. Ik zuchtte zacht en boog me langzaam voorover om door het sleutelgat naar haar te kijken. Zo te zien was ze ook heet, want ze trok haar slipje naar beneden en begon zichzelf zacht te bevoelen. Eén, twee vingers verdwenen in haar kutje en maakten snelle neukbewegingen. Met haar andere hand verwende ze haar clit. Het was een ontzettend geil gezicht en ik voelde mijn slipje nat worden. Opeens leek Jade me recht aan te kijken. Ze keek, zichzelf nu heftig vingerend, richting het sleutelgat naar mij. Toch wel wat verschrikt trok ik mijn hoofd terug en sloop terug naar de bank. Een rode blos kleurde mijn gezicht toen Jade terugkwam en mij met een half lachje bekeek. ‘En, heb je je vermaakt terwijl ik weg was?’ vroeg ze met haar zwoele stem. Ik lachte zacht en sloeg mijn ogen neer. ‘Geneer je niet, hoor. Met geil zijn is niets mis. En volgens mij met jou ook niet.’ Ze liep op me af en kroop op mijn schoot. Eerst schrok ik wat, maar mijn geilheid overwon toen ik haar natte slipje tegen mijn been aanvoelde. Langzaam begon ik haar witte bloesje los te knopen en haar prachtige borsten, cup B schatte ik, kwamen tevoorschijn. Twee harde, donkere tepels sierden ze. Ik kon de verleiding niet meer weerstaan en begon haar borsten te verwennen. Met mijn tong maakte ik figuurtjes en ik zoog zachtjes aan haar tepels. Ze kreunde en zei dat ik zo lekker door moest gaan. Dat deed ik dan ook. Opeens ging ze van me af en ritste haar broek los. Ze trok hem uit en had nu alleen nog een slipje aan. Ook ik trok nu alles uit, tot aan mijn slipje. Mijn tepels waren inmiddels flink hard geworden. Langzaam liepen we naar elkaar toe en onze borsten raakten elkaar. We ontaardden in een lange tongzoen. Toen duwde Jade mij van haar weg en ging ze op de bank zitten met haar benen wijd. Ik zag dat haar slipje helemaal doorweekt was en kreeg de drang om haar te beffen, haar kutsappen te proeven. Jade wenkte mij en ik herinnerde me wat ze had gezegd: met geil zijn is niets mis. Ze moest zelf vast al eens kinky zijn geneukt. Met die gedachte liet ik me op mijn knieën zakken en begon haar slipje af te likken. Zo te voelen vond ze het lekker, want ze werd natter en natter. Ze pakte mijn haren en trok mijn hoofd naar achteren. We keken elkaar geil aan. Ik trok nu haar slipje uit en zag een mooie poes met zwarte schaamharen.