Hallo, ik ben Ilse en een tijdje geleden heb ik jullie verteld over mijn eerste fotosessie. Zoals ik toen al beloofde, wil ik graag nog meer van mijn avonturen met jullie delen. Ik woon inmiddels in Amsterdam….

Tijdens een avondje stappen klaagde ik weer eens tegen mijn beste vriendin Femke dat ik bij de HEMA zo weinig verdiende. Nou dan weet ik wel wat anders voor je, zei Femke. Ik heb toch een tijdje voor dienstmeisje gespeeld bij mevrouw van Baarle? Nou, zij betaalt vijftig gulden per uur. Vijftig?? riep ik. Ja, zei Femke, het betaalt hardstikke goed. Ze wil alleen af en toe een beetje bijzondere dingen. Hoe bedoel je, vroeg ik. Ach, zei Femke, ik ken jouw een beetje. Jij kan daar wel tegen. Ik weet dat ze op zoek is naar een nieuw meisje, heb je interesse? Toen ik ja zei, beloofde Femke een afspraak te regelen voor vrijdagavond 7 uur.

Die vrijdag belde ik aan bij mevrouw van Baarle. De deur werd geopend door een knappe vrouw van een jaar of vijfendertig. Hallo Ilse, zei ze, je bent precies op tijd daar hou ik van. Ze deed de deur verder open en ik liep naar binnen. Ga maar zitten, zei ze, terwijl ze zelf achter een klein bureau plaatsnam. Ik ben Fiona van Baarle en jij bent een goede vriendin van Femke? Ja, mevouw antwoordde ik. Ze lachte en zei: je bevalt me wel maar je moet maar eens goed nadenken. Ik betaal redelijk goed maar ik eis ook heel veel van je en waarschijnlijk weet je al van Femke dat ik het heerlijk vind om de baas over je te spelen, heb je daar bezwaar tegen? Nee mevouw, antwoordde ik. Oke, zei ze, dan wil ik je een paar zeer persoonlijke vragen stellen om je wat beter te leren kennen, goed? Goed, antwoordde ik weer.